- Morales-Medina, R., Dong, D., Schalow, S., Drusch, S., 2020: Interplay between physicochemical composition, size and functionality of microfluidized pea hull fibre gels. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppen Lebensmittelverfahrenstechnik, Mischvorgänge, Grenzflächenbestimmte Systeme und Prozesse. Würzburg, 26.-27.03.20
- Schestkowa, H., Nguyen, T., Sevenich, R., Rauh, C., Drusch, S., Wagemans, A., 2020: Einfluss einer Hochdruckbehandlung auf Struktur und Grenzflächenverhalten von β-Lactoglobulin. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppen Lebensmittelverfahrenstechnik, Mischvorgänge, Grenzflächenbestimmte Systeme und Prozesse. Würzburg, 26.-27.03.20
- Archut, A., Kastner, H., Drusch, S., 2020: Einfluss der chemischen Struktur von Pektin auf die komplexe Koazervation mit Erbsenprotein. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppen Lebensmittelverfahrenstechnik, Mischvorgänge, Grenzflächenbestimmte Systeme und Prozesse. Würzburg, 26.-27.03.20
- Heiden-Hecht, T., Brückner-Gühmann, M., Drusch, S., 2020: Zusammenhang der Stabilität sprühgetrockneter Emulsionen und der formulierungsabhängigen Grenzflächeneigenschaften von β-Lactoglobulin. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppen Lebensmittelverfahrenstechnik, Mischvorgänge, Grenzflächenbestimmte Systeme und Prozesse. Würzburg, 26.-27.03.20
- Jäger, D. A., Grebenteuch, S., Doert, M., Drusch, S., 2020: Methylketone – neue Erkenntnisse aus der Lipidoxidation. Gemeinsame Arbeitstagung der Regionalverbände Nord und Nordost Lebensmittelchemische Gesellschaft, Berlin, 16./17.03.20
- Schefer, S., Syring, N., Morales-Medina, R., Drusch, S., Rohn, S., 2020: Untersuchung von Proteinen und Nicht-Stärke-Polysacchariden in Erbsenfasern mittels Dünnschichtchromatographie und Massenspektrometrie. Gemeinsame Arbeitstagung der Regionalverbände Nord und Nordost Lebensmittelchemische Gesellschaft, Berlin, 16./17.03.20
- Doert, M., Kroh, L.W., Drusch, S., 2020: Phospholipide als Antioxidantien – Stabilisierung von Vitamin E. Gemeinsame Arbeitstagung der Regionalverbände Nord und Nordost Lebensmittelchemische Gesellschaft, Berlin, 16./17.03.20
- Pfeif, S., Grebenteuch, S. Keil, C., Kröncke, N., Benning, R., Haase, H., Drusch, S., 2020: Einfluss verschiedener Trocknungsverfahren auf die volatilen Komponenten der Tenebrio-molitor-Larven. Gemeinsame Arbeitstagung der Regionalverbände Nord und Nordost Lebensmittelchemische Gesellschaft, Berlin, 16./17.03.20
- Bock, A, Steinhäuser, U., Drusch, S., 2020: Grenzflächenaktivität von phenolischen Verbindungen und deren Einfluss auf β-Lactoglobulin an der Öl-Wasser-Phasengrenze. Gemeinsame Arbeitstagung der Regionalverbände Nord und Nordost Lebensmittelchemische Gesellschaft, Berlin, 16./17.03.20
- Drusch, S., Brückner-Gühmann, M., 2019: Anreicherung von Joghurt mit Haferprotein - Auswirkungen auf Struktur, Textur und sensorische Wahrnehmung. 15. Oranienburger Milchforum, Oranienburg, 14.-15.11.2019
- Drusch, S., Klost, M., Brückner-Gühmann, M., 2019: Engineering plant protein-based yoghurt products for nutrition and health. ICEF13 International Conference on Engineering and Food. Melbourne, 23.-26.09.2019
- Drusch, S., Brückner-Gühmann, M., 2019: Einsatz von Pflanzenproteinen zur Verkapselung. GdL-Symposium „Pflanzliche Proteine“, Gerlingen, 24.-25.09.2019
- Brückner-Gühmann, M., Drusch S., 2019: Haferprotein: Gewinnung und Einsatzmöglichkeiten in Lebensmitteln. GdL-Symposium „Pflanzliche Proteine“, Gerlingen, 24.-25.09.2019
- Heiden-Hecht, T., Brückner-Gühmann, M., Drusch, S., 2019: Towards an improved stability of spray-dried emulsions: impact of formulation on interfacial properties of β-lactoglobulin at the oil/water interface. 11th Nizo Dairy Conference, Papendal, 08.-11.2019.
- Archut, A., Kastner, H., Drusch, S., 2019: Influence of pectin modification on turbidity by complex coacervation with pea protein. 26th International Conference on Bioencapsulation, Strasbourg, 27.-29.08.2019
- Schestkowa, H, Nguyen, T., Sevenich, R., Rauh, C., Drusch, S., Wagemans, A., 2019: Das Grenzflächenverhalten hochdruckbehandelter Proteine. 48. Deutscher Lebensmittelchemikertag, 16-18.09.2019.
- Schestkowa, H., Wagemans, A.M., Drusch, S., 2019: Analytical Investigation of the three interfacial stabilization stages of beta-lactoglobulin. 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems. Porto, 07.-10.07.2019.
- Dong, D., Morales Medina, R., Schalow, S., Drusch, S., 2019: Impact of microfluidizatiom on the microstructure and functional properties of pea hull fibre. The 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference, San Sebastian, Spain, 11.-14.06.2019
- Hundschell, C., Drusch, S., Wagemans, A.M., 2019: Structural characterization and molecular interactions of b-lactoglobulin, levan and their mixtures. The 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference, San Sebastian, Spain, 11.-14.06.2019
- Klost, M., Drusch, S., 2019: Structure formation and gel-properties in pea-protein based yoghurt alternatives. The 20th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference, San Sebastian, Spain, 11.-14.06.2019
- Brückner-Gühmann, M. und Drusch, S., 2019: Bewertung der Schaum- und Grenzflächeneigenschaften: Haferprotein als funktioneller Inhaltsstoff. GDL – Symposium Lebensmittelschäume, Quakenbrück, Deutschland, 4./5.06.2019
- Drusch, S.: Gelation and coacervation. 11th Microencapsulation Training School, Loughborough, UK, 09.-12.04.2019
- Brückner-Gühmann, M., Klost, M., Braunwarth, M., Drusch, S., 2019: Strategies to improve consumer acceptance of plant-based yoghurt alternatives. Processnet Jahrestreffen des Fachausschusses Lebensmittelverfahrenstechnik, Lausanne, Switzerland, 05.-07.03.2019
- Manthei, A., Morales Medina, R., Schalow, S., Drusch, S., 2019: Impact of enzymatic and mechanical treatment on techno-functional properties of pea hull fibre. Processnet Jahrestreffen des Fachausschusses Lebensmittelverfahrenstechnik, Lausanne, Switzerland, 05.-07.03.2019
- Schestkowa, H., Oechsle, A., Drusch, S., 2018: Bedeutung der Phasengrenzfläche in Emulsionen. GdL-Symposium Emulgiertechnologie, Gerlingen, Deutschland, 07./08.12.2018
- Drusch, S., 2018: Interfacial properties and impact on functionality in spray-dried emulsions. Symposium de tecnologias de Micro y Nanoencapsulacion par el desarrollo de productos. Temuco, Chile, 27.12.2018
- Drusch, S., 2018: Interfacial properties and impact on functionality in spray-dried emulsions. Teagasc Food Innovation Gateways Conference, 21.11.2018
- Drusch, S., 2018: Produktgestaltung zur Umsetzung der nutriact-Emfehlungen. 2. Nutriact Jahrestagung, Potsdam, 08.12.2018
- Diekmann, S., Sankowski, F.C., Brückner-Gühmann, M., Drusch, S., 2018: Funktionelle Eigenschaften von Albuminfraktionen aus Sonnenblumenkernen. GdL-Jahrestagung, Bremerhaven, 10.-13.10.2018
- Einhorn-Stoll, U., Kastner, H., Drusch, S., 2018: Impact of monovalent cations on pectin powder structure and techno-functional properties. 3rd Food Strucutre Design Congress, Debrecen, 20.-22.09.2018
- Drusch, S., 2018: Nicht nur die Chemie muss stimmen- Einsatz von sekundären Pflanzenstoffen bei der Stabilisierung disperser Systeme. 47. Deutscher Lebensmittelchemikertag, Berlin, Deutschland, 17.-19.09.2018
- Böhm, L. et al., 2018: Partikelcharakterisierung und -messtechniken in lebensmittel- und biotechnologischen Systemen. DECHEMAProcessNet-Jahrestagung und 33. DECHEMA-Jahrestagung der Biotechnologen 2018, Aachen, Deutschland, 11.-13.09.18
- Brückner-Gühmann, M., Härter, C., Norderhus, M., Drusch, S., 2018: Fermentation of oat protein concentrate: sensory and textural properties of oat protein enriched products. 5thInternational ISEKI-Food Conference, Hohenheim, Deutschland, 03.-05.07.2018.
- Schestkowa, H., Oechsle, A. und Drusch S., 2018: FT-IR analysis of stress-sensitive proteins at the oil/water-interface. 3rd Food Structure and Functionality Forum Symposium, Montréal, Kanada, 03.-06.06.2018.
- Schalow, S., Boje, A., Gutöhrlein, F., Drusch, S., 2018: Hydration properties of pea pea hull fibres as affected by extraction procedure, composition and particle size. 14th International Hydrocolloids Conference, Nanchang, China, 21.-25.05.2018
- Drusch, S., 2018: Strategies for the optimisation of microencapsulation by spray-drying. 21st Industrial Microencapsulation Convention, Montréal, Kanada, 21.-24.05.2018
- Drusch, S., 2018: Materials used in encapsulating bioactives. 17th Microencapsulation Workshop. Biocactives World, Hamburg, 17.05.2018
- Kastner, H., Einhorn-Stoll, U. und Drusch, S., 2018: Effects of depolymerisation and demethoxylation on the techno-functional properties of pectin. 17th Food Colloids Conference : Application of Soft Matter Concepts, Leeds, UK, 08.-11.04.2018
- Drusch, S., 2018. Produktgestaltung mit Pflanzenproteinen am Beispiel Hafer. 55. Wissenschaftlicher Kongress der Deutschen Gesellschaft für Ernährung, Hohenheim, 07.-09.03.2018
- Klost, M. und Drusch, S., 2018: Fermentative Gelbildung von Erbsenproteinen. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, Berlin, 05.-06.03.2018
- Kastner, H. und Drusch, S., 2018: Techno-funktionelle Eigenschaften von Pektinen und deren Modifizierung. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, Berlin, 05.-06.03.2018
- Drusch, S., 2017: Material properties of saponins and their use in encapsulation. 3rd Latin-American Symposium on Microencapsulation, Pucon, 26-28.11.2017
- Drusch, S., 2017: Hydrogels and coacervation. 9th Training school on Microencapsulation, Berlin, Germany, 11.-14.09.2017.
- Drusch, S., 2017: Material science aspects of particle design by spray-drying. XXVth International Conference on Bioencapsulation, La Chapelle sur Edre, 03-06.07.2017
- Brückner-Gühmann, M., Benthin, A., Drusch, S., 2017: Oat protein-enriched fractions support structure formation in yoghurt. Gums and Stabilisers for the Food Industry 19, Berlin, 27.-30.06.2017
- Kieserling, K., Schalow, S., Drusch, S., 2017: Food tribology - a promising and challenging tool for the determination of food friction properties. Gums and Stabilisers for the Food Industry 19, Berlin, 27.-30.06.2017
- Gutöhrlein, F., Schalow, S., Drusch, S., 2017: Composition and functionality of pectic polysaccharides from pea hull. Gums and Stabilisers for the Food Industry 19, Berlin, 27.-30.06.2017
- Klost, M., Drusch, S., 2017: Functionalization of pea protein by tryptic hydrolysis - characterisation of interfacial and functional properties. Gums and Stabilisers for the Food Industry 19, Berlin, 27.-30.06.2017
- Einhorn-Stoll., U., Kastner, H., Urbisch, A., Drusch, S., 2017: Thermal degradation of citrus pectin - Influence of acidic and alkaline pre-treatment. Gums and Stabilisers for the Food Industry 19, Berlin, 27.-30.06.2017
- Drusch, S., 2017: Funktionelle Lebensmittelzutaten als Nebenprodukte aus Öl- und Eiweißpflanzen. Sommertagung der Abteilung Öl- und Eiweißpflanzen, Gemeinschaft zur Förderung von Pflanzeninnovationen e.V., Berlin, 31.05.-01.06.17.
- Drusch, S., Schalow, S., Gutöhrlein, F., 2016: Funktionelle Lebensmittelzutaten als Nebenprodukte der Leguminosenverarbeitung. Kongress „Hülsenfrüchte-Wegweiser für eine nachhaltige Landwirtschaft, Berlin, 03.-04.11.2016
- Klost, M., Drusch, S. (2016) Funktionalisierung von Erbsenprotein durch Hydrolyse: Charakterisierung und Grenzflächeneigenschaften. GdL Kongress Lebensmitteltechnologie, Lemgo, 20.-22.10.2016.
- Gutöhrlein, F., Drusch, S. (2016) Erbsenschalen: Vom Nebenprodukt zur alternativen Pektinquelle. GdL Kongress Lebensmitteltechnologie, Lemgo, 20.-22.10.2016.
- Hecht, T., Brückner-Gühmann, M., Drusch, S. (2016) Das Potential von Haferproteinisolat und -hydrolysat in Lebensmittelschäumen. GdL Kongress Lebensmitteltechnologie, Lemgo, 20.-22.10.2016.
- Drusch, S., 2016: Improving the functional performance of spray-dried microcapsules. XXIVth International Conference on Bioencapsulation, Lissabon, 21.-23.09.2016
- Böttcher, S. and Drusch, S., 2016: Quillaja saponin - a promising natural surfactant. 30th Conference of the European Colloid and Interface Society, Rome, 04.-09.09.2016
- Böttcher, S. and Drusch, S., 2016: Quillaja saponin: An emulsifier unlike common low-molecular weight surfactants. Soft matter at aqueous interfaces (SOMATAI) conference, Crete, 30.05.-03.06.2016
- Schalow, S., Baloufaud, M., Cottancin, T., Fischer, J., Drusch, S., 2016: Orange pulp and peel fibres: minimally processed by-products for water-binding and gelling in foods, 4th ISEKI Food Conference, Wien, 06-08.07.2016
- Gutöhrlein, F., Schalow, S., Drusch, S., 2016: Pectin extraction as a new approach in by-product valorisation of pea hulls. 4th ISEKI Food Conference, Wien, 06-08.07.2016
- Brückner-Gühmann, M., Drusch, S., 2016: Oat protein as an alternative protein source for semi-solid foods. 4th ISEKI Food Conference, Wien, 06-08.07.2016
- Drusch, S., 2016: Interfacial engineering to improve the functional performance of protein-stabilized encapsulation systems. 4th ISEKI Food Conference, Wien, 06-08.07.2016
- Linke, C., Weißbrodt, J., Drusch, S., 2016: Creating turbidity through oil-in-water emulsions - key factors and sensory perception. 4th ISEKI Food Conference, Wien, 06-08.07.2016
- Drusch, S., 2016: Spray drying for microencapsulation of functional food ingredients. BRG Training School on Microencapsulation, Cork, 30.05.-02.06.2016
- Drusch, S., 2016: Encapsulation, phase behaviour and complex coacervation. Trieste Nanotechnology School, Trieste, 08.04.2016
- Schalow, S., Gutöhrlein, F., Drusch, S., 2016: Pektin: Vom klassischen Biorecycling zum funktionellen Lebensmittelinhaltsstoff. Deutsche Gesellschaft für Quaitätsforschung, 50. Vortragstagung, Berlin, 14.-15-03.2016.
- Drusch, S., 2015: The influence of material characteristics: Discussing how a material's properties affect the functionality of the final product. Workshop Continous Granulation, TTC Glatt, Weimar, 22-24.09.2015.
- Drusch, S., 2015: Water and ist role in microencapsulation of food ingredients. 3rd International Conference on Frontiers in Water Biophysics, Erice, Italien, 7.-12.09.2015.
- Morales-Medina, R., Tamm, F., Guadix, A.M., Guadix, E.M., Drusch, S., 2015: Fish protein hydrolysate efficiently stabilises microencapsulated nutritional oils, 13th Euro Fed Lipid Conference, Florenz, Italien, 27.-30.09.15
- Kape, A., Ruick, B., Drusch, S., 2015: Characterisation of the work of adhesion of food grade coating materials on a maltodextrin model surface. 7th International Granulation Workshop, Sheffield, 29-30.06.2015
- Drusch, S., 2015: PUFA deliver systems in food and drinks. Lipid Forum Academy, Reykjavik, Island, 01.06.2015
- Drusch, S., 2015: Spray-drying, spray-granulation and extrusion for encapsulation of nutritional oils. DLG/GdL-Forum Mikroverkapselung, Anuga Food Tec, Köln, 24.03.2015
- Drusch, S., 2015: Grenzflächenstrukturierung zur Erhöhung der Funktionalität von O/W-Emulsionen. Fachausschuss Lebensmittelverfahrenstechnik, Jahrestagung VDI/Process-Net, Magdeburg, 20.03.2015
- Drusch, S., 2014: Impact of physical structure on the stability of microencapsulated lipophilic ingredients. University of Minnesota, Illinois, 08.12.2014
- Drusch, S., 2014: Physikalische Veränderungen in Trockenmilcherzeugnissen und deren Einfluss auf die Produktfunktionalität. 8. Ideenbörse des Milchindustrieverbands, Fulda, 12-13.11.2014
- Drusch S., 2014: Encapsulation of nutritional oils: powders and aqueous applications. 2nd Latin-American Symposium on Microencapsulation , Joao Pessoa, Brasilien, 24-27.09.2014
- Tippel, S., Drusch, S., 2014: Spray-drying for microencapsulation of lutein-loaded micelles. 2nd Latin-American Symposium on Microencapsulation , Joao Pessoa, Brasilien, 24-27.09.2014
- Brückner-Gühmann, M., Kern, K., Drusch, S., 2014: Functional properties of different types of octenylsuccinate-derivatised starch. 2nd Latin-American Symposium on Microencapsulation , Joao Pessoa, Brasilien, 24-27.09.2014
- Drusch, S., 2014: The influence of material characteristics: Discussing how a material's properties affect the functionality of the final product. Workshop Continous Granulation, TTC Glatt, Weimar, 23-25.09.2014
- Tamm, F., Gies, K., Serfert, Y., Strunskus, T., Brodkorb, A., Drusch, S., 2014: Impact of enzymatic hydrolysis of β-lactoglobulin on lipid oxidation of microencapsulated fish oil. 7th International Whey Conference, Rotterdam, Niederlande, 07-09.09.2014
- Kastner, H., Rapp, L., Drusch, S., 2014: Impact of atomization and drying on the functionality of emulsions stabilised with bilayers of beta-lactoglobulin and pectin. ILASS – Europe 2014, 26th Annual Conference on Liquid Atomization and Spray Systems, Bremen, 08.-10.09. 2014
- Keppler, J., Serfert, Y. Drusch, S., Schwarz, K., 2014: Natural and ligand-modified ß-LG fibrils for functional emulsions. Kiel Food Science Symposium, Kiel, 20.-21.05.2014
- Böttcher, S., Steinhäuser, U., Drusch, S., 2014: Off-flavor masking of secondary lipid oxidation products by pea dextrin. 3rd ISEKI Food Conference, Athen, Griechenland, 21-23.05.2014
- Drusch, S., 2014: Microencapsulation for stabilization of oils rich in (poly)unsaturated fatty acids. Greek Lipid Forum, Athen, Griechenland, 20.05.2014
- Drusch, S., 2014: Spray drying for microencapsulation of lipophilic food ingredients. VIth Training School on Microencapsulation. Nha Trang, Vietnam, 05.-08.03.2014
- Drusch, S., 2014: Quality planning tools and their use in the processing of dried dairy products. Free University of Bozen, Italy, 13.01.2014
- Drusch, S., 2013: Micro- and nanostrutural aspects in encapsulation and coatings in food applications. 4th School of Nanotechnology in the Food Chain, Coimbra, Portugal, 04-05.09.2013
- Najmabadi, M., Tamm, F., Klaiber, M., Baroud, Y., Drusch, S. and Simon, S., 2013: Real-time determination of interfacial tension from the shape of a pendant drop based on embedded image processing. ILASS – Europe 2013, 25th European Conference on Liquid Atomization and Spray Systems, Chania, Griechenland, 01.-04.09.2013
- Tippel, J., Gohde, L. and Drusch, S., 2013: Saponin-based micelles as carrier for lutein: Effect of pH and presence of glucose syrup. XXI. International Conference on Bioencapsulation, Berlin, 28.-30.08.2013
- Tamm, F., Serfert, Y., Gies, K. and Drusch, S., 2013: Influence of a limited enzymatic hydrolysis on the functional properties of b-lactoglobulin for microencapsulation. XXI. International Conference on Bioencapsulation, Berlin, 28.-30.08.2013
- Kape, A., Ruick, B. and Drusch, S., 2013: Investigations of contact angle and adhesion properties of food grade coating solutions on maltodextrin model surfaces. XXI. International Conference on Bioencapsulation, Berlin, 28.-30.08.2013
- Drusch, S., 2013: Sprühtrocknung von Emulsionen mit modifizierter Phasengrenze. Karlsruher Institut für Technologie (KIT), Institut für Bio- und Lebensmitteltechnik, Bereich I: Lebensmittelverfahrenstechnik, Karlsruhe, 13.06.2013
- Serfert, Y., Tan, C.-P., Lamprecht, C., Sellhuber-Unkel, C., Drusch, S. und Schwarz, K., 2013: Einsatz von beta-Lactoglobulin-Fibrillen zur Herstellung mikrostrukturierter Trägersysteme. 6. Symposium zur Produktgestaltung in der Partikeltechnologie, 13.-14.06.2013. Clausthal-Zellerfeld.
- Einhorn-Stoll, U., Prinz, C. and Drusch, S., 2013: Influence of storage on the water-binding pectin: determination by DSC. 17th Gums & Stabilisers for the Food Industry Conference, 25-28.06.2013, Wrexham, U.K.
- Drusch, S., 2013: Spray drying for encapsulation: food and feed applications. Vth International Training School on Microencapsulation, 09.-12.04.2013, Nantes, Frankreich.
- Drusch, S., 2013: Food structure-function relationships with emphasis on spray-drying. Workshop on biosensitives advanced stabilisation – formulation and design for food structure and stability. 07.03.2013, Cork, Irland.
- Drusch, S., 2013: Sprühtrocknung von Emulsionen mit modifizierter Phasengrenze. Jahrestreffen der ProcessNet-Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik, 25.-27.02.2013, Quakenbrück.
- Siefarth, C., Drusch, S., Serfert, Y. und Buettner, A., 2012: Sensorische Charakterisierung und Optimierung von ω-3-Fettsäure angereicherter Säuglingsmilchnahrung. Sensorik 2.0 – Genuss ist Trumpf, 22.-23-11-2012, Freising
- Diekmann, S., Tamm, F., Drusch, S.: Auswirkungen einer enzymatischen Hydrolyse auf die Grenzflächenaktivität und -rheologie von ß-Lactoglobulin. Jahrestagung der Gesellschaft der Deutschen Lebensmitteltechnologen e.V., 27-29.09.2012, Dresden
- Ruick, B., Einhorn-Stoll, U., Drusch, S., 2012: Gewinnung von pflanzlicher Pektinmethylesterase. Jahrestagung der Gesellschaft der Deutschen Lebensmitteltechnologen e.V., 27-29.09.2012, Dresden
- Kastner, H., Wilde, R., Schütze, A., Drusch, S., 2012: Multivariate Datenanalyse von Pektineigenschaften. Jahrestagung der Gesellschaft der Deutschen Lebensmitteltechnologen e.V., 27-29.09.2012, Dresden
- Drusch, S., 2012: Micro- and nanostructural aspects in encapsulation and coating for food applications. Second School of Nanotechnology, Univeristät für Bodenkultur, 27.-28.09.2012, Wien, Österreich.
- Tippel, J., Drusch, S., 2012: Saponin-based micelles for the solubilisation of lipophilic food ingredients. XXth International Conference on Bioencapsulation, 22.-24.09.2012, Orilla, Canada
- Serfert, Y., Laackmann, J., Mescher, A., Schröder, J., Drusch, S., Schwarz, K., 2012: Spray drying behaviour and functionality of beta-lactoglobulin-/pectin-stabilized o/w-emulsions. 12th Triennial International Conference on Liquid Atomization and Spray Systems, 02.-06.09.2012, Heidelberg.
- Drusch, S., 2012: The role of water in encapsulation of food ingredients. 7th International Conference on Water in Food, 03.-05.06.2012, Helsinki, Finland.
- Kastner, H., Einhorn-Stoll, U., Kern, K., Drusch, S., 2012: Structure formation in sugar-containing pectin gels – Influence of pH on the gelation of high-methoxylated pectin. 7th International Conference on Water in Food, 03.-05.06.2012, Helsinki, Finland
- Serfert, Y., Heisler, J., Orth, C., Rätzke, K., Haramus, V., Drusch, S., Schwarz, K., 2012: Enzymatisch induzierte Grenzflächenstrukturierung bei der Mikroverkapselung von lipophilen Wirkstoffen mittels Sprühtrocknung. Spray 2012, 21..22.05.2012, Berlin.
- Drusch, S., 2012: Structure-function-relationship in microencapsulation systems for food ingredients. Anuga FoodTec, 27.03.2012, Köln.
- Drusch, S., 2012: Spray drying technologies and applications. 15th Industrial Symposium and 6th Trade Fair on Microencapsulation, 20-22.03.2012, Archamps, Schweiz.
- Drusch, S., Serfert, Y, Schwarz, K., 2011: Impact of milk proteins on the physical structure of spray-dried microparticles and their functionality. EFFoST Annual Meeting - Process-Structure-Function relationships, 09.-11.11.2011, Berlin.
- Tamm, F., Sauer, G., Scampicchio, M., Drusch, S., 2011: Pendant drop tensiometry for the evaluation of the foaming properties of milk-derived proteins. EFFoST Annual Meeting - Process-Structure-Function relationships, 09.-11.11.2011, Berlin.
- Drusch, S., Serfert, Y., Schwarz, K., 2011: New insights into the microencapsulation properties of milk proteins. XIX. International Conference on Bioencapsulation, Amboise, Frankreich.
- Drusch, S., 2011: Nutzung von Milchproteinen bei der Verkapselung von funktionellen Lebensmittelinhaltsstoffen. 19. Oranienburger Milchforum. 10.-11.11.2011, Oranienburg
- Drusch, S., 2011: Micro- and nanostructural aspects in encapsulation and coating for food applications. First School of Nanotechnology, Università degli Studi di Milan, Italien, 30.08.2011
- Serfert, Y., Schröder, J., Mescher, A., Laackmann, J., Drusch, S., Schwarz, K., 2011: Charaterization of spray-dried lyer-by-layer emulsions. 11th International Congress on Engineering and Food ICEF, Athen, 22.-26.05.11.
- Drusch, S., Steckel, H., Hamann, S., Serfert, Y., Berger, A., Schwarz, K., 2011: Strukturcharaktersierung sprühgetrockneter proteinhaltiger Matrixpartikel zur Mikroverkapselung. 5. Symposium Produktgestaltung in der Partikeltechnologie, Fraunhofer ICT, Pfinztal, 19-20.05.2011
- Drusch, S., 2011: Dynamische Tropfenkonturanalyse und deren Nutzen bei der Charakterisierung amorpher Verkapselungssysteme. Symrise AG, Holzminden, 25.03.2011
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